SZCHPH
SZCHPH
Gaštan z TS Močenok

Autor: Barbirik Igor

Gaštan z TS Močenok
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

SN
Stefan Nochta
29.10.2016, 15:59
Samozrejme, že som to nepísal ako urážku, nakoľko si ľudí, ktorí robia TS vážim a je jedno, či ich poznám, alebo nie, viem že práca s holubmi v TS je náročná a namáhavá, ale pozadie holuba a samotné holuby pred fotením by mali vyzerať trošku inak, o tomto je môj predošlý článok a o ničom inom. Ak si to niekto ináč vysvetľuje, to je jeho problém a nie môj.
Je to môj postreh a nič viac.
Ústava mi zaručuje slobodne si vyjadriť svoj názor (zatiaľ) a nikoho som neurazil, ani neponížil a moju kritiku fotograf príjme a nabudúce si dá viac záležať, alebo odmietne.
Nikomu nič nediktujem ani nenanucujem.
SN
Stefan Nochta
29.10.2016, 07:46
Rád si pozriem pekné holuby, ale na holuby z TS Močenok sa neviem pozerať.......vyzerajú akoby pred fotením boli zo žumpy vytiahnuté.......aktéri dražby si ozaj mohli dať záležať na tom, aby pred fotením boli holuby vykúpané, čisté a pekne vyzerali.
Toto je môj postreh.
BS
Branislav Stranak
28.10.2016, 21:34
Igor vdaka za tvoju reakciu, rodokmen s holubom dal pan TOKOS ktoremu sa chcem touto cestou podakovat za kvalitne holuby ,ktore to dokazali vo finale.Vsetci zucastneni finaloveho zavodu sme s otvorenymi ocami pozerali z akej vysky leti holub a to cerveny gastan klobuk dolu .Letu zdar.
BI
Barbirik Igor
28.10.2016, 20:29
WWW.pigeon auktion.CZ
BI
Barbirik Igor
28.10.2016, 20:24
Moju pozornosť upútal pre tu farbu páčil sa my a dobre priletel z finále na 3 mieste je na dražbe Pigeon auktion seznam CZ ale zarazilo ma keď so si pozrel rodokmeň nech každý posúdi sam.
Scherens-Vangramberen Sarkozy ma číslo 08-1528790 B
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.